Tannic és un espai de Freixenet a Barcelona dedicat al vi i al cava

Tannic by Freixenet, l’espai de Freixenet a Barcelona, organitza durant aquest mes d’abril diversos tallers d’iniciació al tast de vi i de cava. Liderats per la sommelier de Tannic, Mar Mendoza, els participants podran descobrir els principals secrets del vi més enllà dels tòpics, aprendran com tastar-lo i assaborir-lo, a més de distingir els diferents tipus. La sessió destinada al tast de cava permetrà conèixer al detall els seus principals trets peculiars, molt diferents als dels vins tranquils.

Les sessions permeten un màxim de 10 participants, garantint així un tracte més que personalitzat.

Els caves del tast:

– Trepat. Millor cava del món en el seu gènere. “World Champion Greatest Value Sparkling Wine” i 90 punts Peñín.

– Okhre Natur. Cava ecològic procedent de vinyes conreades seguint els criteris de l’agricultura ecològica.

– Monastrell Xarel·lo. 91 punts Peñín.

– Casa Sala Gran Reserva. Top 10 dels millors espumosos del món “Effervescents du Monde 2014” i 93 punts Peñín. Premi Vinari d’Or 2014 Escumosos d’Antigues Reserves

– Malvasia 2007. Medalla d’or “International Wine Challenge”.

Els vins del tast:

– Vionta 2013 blanc: D.O. Rias Baixas. 88 punts Peñín.

– Creu de Lavit blanc: D.O. Penedès. Medalla de plata Premis Bacus.

– Amor Loco rosat: D.O. Montsant.

– Cop de Vent negre: D.O. Empordà. Medalla d’or al Girovi.

– Orube Crianza 2012 negre: D.O. Rioja.

Calendari de sessions:

Taller d’iniciació al tast de vi. Dues sessions:

· Dimarts, 21-04-2015 (19h-20.30h)

· Dimarts, 28-04-2015 (19h-20.30h)

Taller d’iniciació al tast de cava. Una sessió:

· Dimecres, 29-04-2015 (19h-20.30h)

Lloc:

Tannic by Freixenet. Passeig Sant Joan Bosco, 41 – 08017 Barcelona.

Les inscripcions costen 19€ i es realitzen a través d’Atrapalo en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa