Tast-maridatge DO Penedès al mercat de Santa Caterina

'DO Santa Caterina' ofereix tastos mensuals de cadascuna les 12 DO catalanes

Cada mes el mercat de Santa Caterina acull el tast dels vins d’una de les 12 DO de vins catalanes. Foto: VADEVI.cat

El proper divendres 21 de desembre, el Mercat de Santa Caterina de Barcelona acollirà un tast-maridatge on els vins de la DO Penedès en seran els protagonistes.

L’activitat començarà a les 19.00 hores i es destinarà a un grup reduït de no més de 25 persones, les quals gaudiran d’un maridatge de 7 vins de la D.O. amb productes de les parades d’aquest emblemàtic mercat barceloní. El maridatge anirà a càrrec d’un sommelier/enòleg de la D.O. El punt de trobada serà a la porta principal del Mercat.

El preu de l’activitat és de 25 euros per persona i és imprescindible reservar plaça abans de dijous 20 de desembre al vespre al lloc web www.dosantacaterina.cat

‘DO Santa Caterina’ ofereix tastos mensuals de totes les DO catalanes. Els tastos se celebren els divendres (de 19 a 22h) van començar el 26 d’octubre i tindran una periodicitat mensual i un preu unitari de 25€, si bé la organització estudia oferir descomptes per a qui vulgui assistir a tots.

La iniciativa està organitzada conjuntament per l’Associació Enjoy Wine Barcelona, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i l’Associació de Comerciants de Santa Caterina i compta amb la col·laboració de l’INCAVI, l’Institut del Cava i totes les DO catalanes. L’objectiu bàsic és “promocionar els vins catalans i posar-los en relació amb els productes del mercat”, segons Salvador Rovira, responsable de promoció de l’INCAVI, i al mateix temps aprofitar el Mercat de Santa Caterina, descrit com un “espai idoni” per a aquests tastos, segons Jordi Guillemí, un dels responsables de l’Associació Enjoy Wine Barcelona, que considera que “fins i tot la mateixa coberta del mercat recorda els colors del vi”.

Activitats per a grups

A més dels tastos mensuals, l’Associació Enjoy Wine Barcelona ha donat a conèixer una altra activitat relacionada, però pensada per a grups, que inclourà tast de vins amb degustacions de productes de temporada amb visites als mercats.

Nou comentari