Tast de cava a “La Rambla Està per menjar-se-la”

La sessió d'aquest dijous la dirigeix Bruno Colomer, enòleg de Codorníu

Codorníu va oferir el primer dels dos tast de cava que inclou el programa “La Rambla està per menjar-se-la”.

En el tast, que va ser dirigit per Bruno Colomer, els participants van ampliar els seus coneixements sobre el mon del cava, van aprendre com fer un tast i van poder conèixer tres referències: Anna de Codorníu, Reina MªCristina Blanc de Noirs i Codorníu Pinot Noir.

Bruno Colomer és el responsable d’enologia de Codorníu des de l’any 2008.

Els que no van poder assistir a la jornada encara tenen una oportunitat el proper dijous dia 16 de juny a les cinc de la tarda. El tast tindrà lloc a les instal·lacions del Cafè de L’Òpera de Barcelona. És gratuït però cal inscripció prèvia trucant al 93 317 29 40.


Tast de cava a “La Rambla Està per menjar-se-la” FOTO: Tast de cava a “La Rambla Està per menjar-se-la”

Nou comentari