VadeVi
Tast de vins empordanesos per a professionals i amants del vi
  • CA

El seminari el conduiran els sommeliers Rafel Sabadí i Laura Masramon

Aquest any com a novetat hi haurà activitats paral·leles al seminari MarcaVi per tal que els assistents puguin aprofitar l’estada per gaudir i conèixer en profunditat el vi i els cellers de l’Empordà.

Per això dissabte 6 de setembre a 2/4 de 9 del vespre hi haurà un tast de vins per professionals i per aficionats i amants del vi sota el títol “Noves tendències del vi de l’Empordà” guiat pel duo de sommeliers Rafel Sabadí, del restaurant El Roser 2 de l’Escala i Laura Masramon, Empordà Personal Sommelier a l’Espai de Tast DO Empordà. Els vins que es tastaran són de cellers de la Ruta del vi DO Empordà.

La participació serà gratuïta però requereix inscripció prèvia, que es pot fer enviant un mail a [email protected] o bé omplint el formulari d’ aquest enllaç .

Enguany es duu a terme la segona edició del MarcaVi, aquest proper 5 de setembre, en el marc de la XXX Mostra del Vi de l’Empordà. Es tracta d’un seminari de winebranding que pretén ser una eina per a tots aquells negocis -cellers, restaurants, hotels, enoteques, empreses turístiques, etc.- i destinacions, que vulguin crear marca a l’entorn del vi i comunicar-la eficientment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa