VadeVi
Tast de vins històrics de la DO Empordà a l’abast de tothom
  • CA

Dins la V Jornada Vins de la DO Empordà a Mas Marroch, s’ha programat l’activitat ‘Tast de vins històrics de l’Empordà a càrrec del sommelier Josep Roca.

Es tastaran una dotzena de vins ‘històrics’ amb anyades que van del 1981 al 2005 i tot i que les 80 places per a aquest tast estan esgotades des de fa setmanes amb l’aplicació Periscope, es podrà seguir en directe a les 16h.

La V Jornada Vins de la DO Empordà serveix per presentar els vins empordanesos a professionals del sector de l’hostaleria, sommeliers, distribuïdors i representants de botigues especialitzades.

Un total de 28 cellers de la DO Empordà participen aquest dilluns a la què assisteixen prop de 500 professionals del mon del vi, principalment de les comarques gironines, que tenen l’oportunitat de tastar una gran varietat de vins empordanesos en un mateix espai.

A banda del tast històric de Josep Roca, els cellers empordanesos també exposaran durant la jornada algunes de les ampolles més antigues que conserven de les seves produccions. Amb aquestes accions, la DO Empordà vol posar en valor la seva tradició vinícola a través dels seus vins històrics.

La DO Empordà organitza bianualment aquestes jornades a Girona i Barcelona per donar a conèixer els seus vins i reforçar el seu posicionament en el mercat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa