VadeVi
Tastar cava a cegues a Terrassa tindrà un premi de 500 €
La Casa Alegre de Sagrera a Terrassa acollirà el concurs de Tast a Cegues per parelles dia 27 de juny
La Casa Alegre de Sagrera a Terrassa acollirà el concurs de Tast a Cegues per parelles dia 27 de juny

!--akiadsense-->

Dijous 27 de Juny a partir de les 20 hores, la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa acollirà la 5ª edició del Concurs de Tast a cegues per parelles. En aquesta ocasió, es busquen els millors tastadors d’escumosos i el premi per la millor parella serà 500 € i, 250€, per la segona classificada.

Aquest acte que se celebra en el marc de la Festa Major està organitzat per l’empresa abc licor amb el suport de l’Associació Catalana del Vi i l’Ajuntament de Terrassa, amb l’objectiu d’apropar el món dels caves i vins escumosos al públic en general.

Relacionant-ho precisament amb el caràcter cultural, el concurs s’organitza cada any en un espai que permeti donar a conèixer l’important patrimoni arquitectònic modernista que ha conservat la ciutat de Terrassa. Si a les edicions anteriors es va gaudir de l’entorn de la Masia Freixa (construcció de 1896 de l’arquitecte Lluís Muncunill i Parellada), i del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (joia del modernisme industrial construïda entre 1907-1908 pel mateix arquitecte), aquest any els concursants tindran el privilegi de tastar en la Casa Alegre de Sagrera, un element eclèctic modernista d’habitatge de la burgesia industrial de l’època, construït el 1768 i reformat el 1911 per Melcior Vinyals Muñoz.

El concurs està obert a tothom que s’hi vulgui presentar, únicament és necessari ser major de 18 anys. Per participar-hi, cal inscriure’s seguint aquest enllaç o formalitzar-la a la seu d’abc licor (c/Bruc, 8 – 08224 Terrassa) abans del 26 de juny. El preu d’inscripció per parella és de 10 €.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa