VadeVi
Temps de Vi i la DO Catalunya acosten el vi als joves amb l’Electronic Wine Sunset
  • CA

Aquest divendres 27 tindrà lloc l’Electronic Wine Sunset una festa organitzada per la fira Temps de Vi en col·laboració amb la DO Catalunya. La rave arrancarà a les 19h a El Nàutic de Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu de maridar vi i música electrònica mentre es gaudeix de la posta de sol des de la costa vilanovina.

Es tracta d’un acte dirigit molt especialment al públic jove, i Temps de Vi és el marc ideal per ser una fira que s’ha caracteritzat per atraure els joves gràcies a la seva oferta de música, gastronomia i vi. La cinquena campanya de la DOCatalunya, que persegueix precisament apropar-se a aquestt segment de consumidor jove, adaptant-se als seus gustos i la seva manera de fer per tal de fer difusió del vi mitjançant l’entreteniment.

L’Electronic Wine Sunset s’emmarca dins el patrocini que la DO Catalunya fa, un any més, de la fira Temps de Vi, una fira que arriba a la seva cinquena edició consolidada com un dels esdeveniments anuals importants del món del vi, i que enguany se celebrarà del 3 al 5 de juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa