VadeVi
El Tenedor tria la Vinoteca Torres com un dels 100 millors restaurants de l’Estat
  • CA
La Vinoteca de Torres entre els 100 millors de l'estat
La Vinoteca de Torres entre els 100 millors de l’estat | Torres

!--akiadsense-->

La Vinoteca Torres entra per primera vegada al ranking dels 100 Millors restaurants de l’estat 2018 que publica la plataforma de reserves online El Tenedor. El restaurant de la Famíilia Torres, ubicat al Passeig de Gràcia de Barcelona, és un dels 17 establiments de la capital catalana que figuren en aquest llistat anual, basat en la gastronomia, decoració i qualitat del servei i elaborat a partir de l’anàlisi de milions de comentaris que apareixen en les millor guies de restaurants.

La proposta de La Vinoteca Torres gira al voltant del vi, amb més d’un centenar de referències, la majoria disponibles a copes, i una cuina mediterrània amb influències internacionals basada en productes frescos de temporada.

La proposta gastronòmic és completa amb experiències víniques que els sommeliers ofereixen als comensals per descobrir i gaudir del món del vi i que consisteixen en tastos experiencials, originals jocs de maridatges i sessions de jazz i vi com les que s’imparteixen els dimecres a la tarda sota el nom ‘Nights of Wine and Roses’. La Vinoteca Torres ofereix, a més, un brunch els diumenges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa