L’espai gastronòmic L’Empordà a taula, ubicat al celler d’Empordàlia de Vilajuïga, ha programat sis sessions de cuina en viu amb la col·laboració del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent. La iniciativa conjunta de la cooperativa i La Cuina del Vent es concreta en la participació de cuiners de 13 restaurants altempordanesos.

Aquest dissabte 19 de març és el torn de Jordi Lladó, del Molí (Pont de Molins), i Roser Bronsoms, del Can Jeroni (Figueres).

Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el consum de productes de proximitat, com els que es venen a les agrobotigues d’Empordàlia. Seguint la filosofia “Quilòmetre zero”, els cuiners de La Cuina del Vent elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a L’Empordà a taula. Al mateix temps, el sommelier de la cooperativa presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.

Pròximes sessions
* 19 de març: cuiners dels restaurants El Molí i Can Jeroni [de 17:00 a 19:00]
* 26 de març: cuiners dels restaurants Txema i Dynamic
* 2 d’abril: cuiners dels restaurants El Vaixell i Terraza
* 9 d’abril: cuiners dels restaurants La Vela i Montecarlo


Cuina en viu a Vilajuïga FOTO: L’Empordà a taula

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa