Terra d’Oportunitats, disponible a la botiga online de l’Olivera

La pel·lícula que es va endur el Gran Premi del Jurat al Festival Oenovideo 2012, narra una història d'agricultura i integració social explicada pels seus protagonistes

El DVD Terra d’Oportunitats ja està disponible a la botiga online de la Cooperativa l’Olivera. El documental narra el dia a dia del celler, una història d’agricultura i integració social explicada pels seus protagonistes. Dirigida per Roger Roca i coproduïda per Séptimo Elemento i TV3, la pel·lícula es va endur el Gran Premi del Jurat al Festival Oenovideo 2012.

L’Olivera també ha incorporat a la seva oferta digital el vi Blanc de Roure 2011, que s’afegeix a la llista dels vins ecològics del celler. És el tercer vi de L’Olivera que surt al mercat amb el segell que certifica la qualitat 100% ecològica. El Blanc de Roure té el mateix cupatge que el vi més conegut del celler, Blanc de Seré (macabeu, parellada i una mica de chardonnay) però se li fa fer una petita criança en bóta. El procés dóna al vi més complexitat sense que perdi els seus orígens.

A més a més, el celler de Vallbona de les Monges anuncia que ja torna a estar disponible el format de 5 litres del Vi de Cada Dia Blanc, elaborat amb macabeu, parellada i chardonnay, envasat en bag-in-box per a una llarga conservació un cop obert, i que es ven a 14,25 euros (poc més de 2 euros els 3/4 de litre).

Nou comentari