Els propers dies 3, 5 i 6 de febrer Cal Rosal celebra la 3a edició de la Fira de la tòfona del Berguedà. Un any més s’han organitzat un seguit d’activitats per a conèixer de primera mà un fong que neix als nostres boscos però que sovint desconeixem molt més que els populars bolets de tardor. Com a novetat, en aquesta tercera edició hi haurà un maridatge de vins amb plats amb tòfona, a càrrec de David Gomis del restaurant Els Casals. Es faran amb vins de d’Abadal i Solergibert.

La fira comptarà amb professionals reconeguts, que treballen en totes les disciplines d’aquest extraordinari fong, des de la investigació, el seu cultiu, l recol·lecció, la manipulació per la seva conservació o bé la cuina.

També hi haurà el tradicional concurs de gossos, el concurs de tòfones i la 2a edició del Concurs de Joves Cuiners. Durant el cap de setmana, a part de les activitats, hi haurà una zona destinada a parades de productes i serveis relacionats amb el món de la tòfona i de diferents productes selectes.


Cartell de la Fira de la Tòfona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa