El professor de l’Escola d’Enologia de Falset i director del panell de tast de la Denominació d’Origen Qualificada (DOQ) Priorat, Toni Alcover, ha estat elegit nou president del Consell Regulador d’aquesta denominació d’origen. L’elecció del nou president va tenir lloc durant la sessió constitutiva, en la qual es va escollir per unanimitat dels vocals el nou president.

Toni Alcover Jofré (Barcelona, 1963) és professor de l’Escola d’Enologia de Falset des de 1989 i és tècnic superior en Enologia. El nou equip de membres del Consell Regulador de la DOQ Priorat està integrat pels vocals Joaquim Sabaté Camps, Josep M. Montané Sánchez (suplent), René Barbier Ferrer, Ricard Mayol Sentís (suplent), Salvador Burgos Iborra, Sandra Doix Mora (suplent), Toni Alcover Jofré, Dominik Alexander Huber (suplent), Rafel Gauchola Navarro, Ricard Pasanau Pairó (suplent), Álvaro Palacios Muro, Ricard Rofes Salsench (suplent), Mireia Torres Maczassek, Toni Coca Fitó (suplent), Jordi Alentorn Torné, Josep Àngel Mestre Besó (suplent), Sal·lustià Àlvarez Vidal, Maria Sangenís Vaqué (suplent), Jordi Puxeu Vaqué i Maria José Bajón Mate (suplent).

Toni Alcover substitueix en el càrrec a Sal·lustià Àlvarez, qui continuarà vinculat al Consell com a vocal. La DOQ Priorat és l’única denominació d’origen reconeguda com a qualificada a Catalunya i una de les dues úniques que disposen d’aquest segell a l’estat espanyol.


Toni-Alcover i Sal·lustià-Àlvarez FOTO: DOQ PRIORAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa