Torna el Tast Tiana

La cinquena edició de la mostra tindrà lloc del 14 al 16 de juny

El Tast Tiana celebrarà al seva cinquena edició els dies 14, 15 i 16 de juny, tres dies durant els quals hi haurà tastos de vi i gastronòmics, concerts i tallers infantils, entre d’altres actes, i tot en el context de la Festa Major Petita.

La fira tindrà lloc a la plaça de la Vila i anirà preceditda per les paraules del sumiller Ferran Centelles, que serà aquest any el pregoner de la fira. Durant la mostra els cellers, restaurants i artesans de la regió seran els protagonistes, que oferiran als assistents els millors productes de la zona.

La mostra gastronòmica i del vi de Tiana comptarà aquest any amb la participació de 8 cellers de la D.O. Alella, 12 restaurants i una fira d’artesania típica del Maresme. Tast Tiana començarà el divendres 14 de juny amb un pregoner de luxe del sector del vi, Ferran Centelles, sumiller d’elBulli durant més de deu anys, fundador d’Outlook Wine, co-fundador de Wineissocial i col·laborador de la crítica de vins anglesa Jancis Robinson. Durant tot el cap de setmana la plaça de la Vila de Tiana, així com els carrers adjacents, es convertiran en l’escenari d’una fira d’actes per compartir amb família i amics el millor de la regió.

Durant la mostra es tastaran vins dels cellers de la D.O. Alella: Alta Alella, Serralada de Marina, Parxet, Mas Pellicer, Alella Vinícola, Celler Joaquim Batlle Ponce, Celler Can Roda i Bouquet d’Alella.

Nou comentari