VadeVi
Torna “Hotels amb DO” amb 25 llocs on poder tastar vins catalans i els Premis Vinari

Del 13 al 19 d’octubre, 25 hotels de gran luxe (5 estrelles, 4 estrelles superior i 4 estrelles de Barcelona) acolliran, per tercer any consecutiu, tastos de vins amb denominació d’origen catalana als espais més emblemàtics de la ciutat. Es tracta d’ Hotels amb D.O., una iniciativa que va néixer fruit de la col·laboració entre el Gremi d’Hotels de Barcelona (GHB) i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI). L’objectiu d’aquesta acció és divulgar el vi de les denominacions d’origen catalanes en els espais singulars que ofereixen els establiments hotelers de Barcelona.
Aquesta activitat, que en la seva tercera edició compta amb 4 hotels

més que l’any passat, està oberta a tots els ciutadans. Durant cada sessió es descobri
ran els principis bàsics del tast i es donaran interessants consells pràctics, a més de co
nèixer les 12 denominacions d’origen catalanes i de tastar 6 vins en l’ambient únic i exclusiu que ofereixen els hotels de luxe de Barcelona. Els tallers estaran impartits pels professionals que formen part del quadre de professors de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona.
Novetats 2014
Enguany, es farà un gran tast solidari per a recollir fons per a l’ Obra Social Sant Joan de Déu. Aquest acte tindrà lloc el 17 d’octubre a les 19 hores a l’Hotel Hilton Diagonal Mar. L’objectiu és reunir prop de 150 persones en el tast solidari més multitudinari de Barcelona.
Entre les diferents activitats, els participants podran realitzar un tast multisensorial de música i cava, sessions de tast en primícia dels vins guanyadors dels Premis Vinari 2014 i dues sessions de tast en anglès amb l’objectiu d’obrir aquesta activitat als ciutadans de parla anglesa.
Els hotels que hi participen són:
-Àbac Restaurant & Hotel,
-Claris,
-DO: Plaça Reial,
-El Palace,
-Gran Hotel La Florida,
-Mandarin Oriental Barcelona,
-Mercer Hotel Barcelona,
-Miramar Barcelona,
-Meliá Barcelona Sarrià,
-Hilton Diagonal Mar Barcelona,
-Hotel Rey Juan Carlos I,
-Ohla Hotel,
-Omm,
-Gran Hotel Central,
-Barceló Raval,
-Catalonia Ramblas,
-Crowne Plaza Barcelona – Fira Center,
-Renaissance Barcelona Fira Hotel,
-1898,
-Catalonia Eixample 1864,
-Condes de Barcelona,
-ovotel Barcelona City,
-Catalonia Passeig de Gràcia,
-España,
-Hotel Neri
L’esdeveniment compta amb el suport i la col·laboració de l’Àrea d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona. La presentació d’aquesta 3ª edició d’ Hotels amb DO va ser el passat 29 de setembre a l’Hotel de la Plaça Reial a càrrec de Josep Maria Pelegrí, Conseller d’Agricultura; Raimond Blasi, regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona; Jordi Clos, president del Gremi d’Hotels de Barcelona; i Jordi Bort, director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).
Les places són limitades i la reserva s’ha de formalitzar a través de la pàgina web www.hotelsambdo.cat

Presentació de la 3º edició Hotels amb DO. Foto: VADEVI">

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa