Cellers Torres continua sent la marca de vins europea que més admiració desperta entre els professionals del sector, segons el rànquing de les 50 marques més apreciades del món elaborat per la revista britànica Drinks International. En l’enquesta realitzada enguany a més de 200 Wine Masters, sommeliers, periodistes i experts del vi, Torres es manté al capdavant del rànquing europeu i passa a ocupar la segona posició a nivell mundial, després de l’australiana Penfolds.

Segons publica la revista en el seu número de març, “Torres té una trajectòria impecable en aquesta llista – mai ha baixat de les dues primeres posicions i aquest any no és diferent”. I és que, durant les sis edicions del rànquing, Torres no ha deixat de ser la marca europea més admirada del món, encapçalant fins i tot el rànquing mundial el 2014 i 2015. Els tres primers anys, del 2011 al 2013, va ser la segona marca a nivell mundial per darrere de la xilena Casillero del Diablo (Concha y Toro). Drinks International puntualitza, a més, que “Torres pot haver estat desbancada del títol mundial, però serà difícil treure-li de les mans el de Marca europea més admirada”.

Després de Penfolds i Torres, es troben l’americana Ridge, Casillero del Diablo i la francesa Michel Chapoutier. Els països amb més representació a la llista són França, amb 13 marques, Espanya, amb 8 (l’any passat van ser 6), i Austràlia i Xile amb 7 i 6 marques respectivament. Pel que fa a continents, 28 de les 50 marques són europees i 5 d’aquestes estan entre les 10 primeres posicions.

Per a Miguel Torres Maczassek, director general de Cellers Torres: “La creixent presència de marques espanyoles en aquest rànquing de referència és una molt bona notícia, però s’ha de continuar treballant i esforçant-nos, com a sector, per millorar la imatge que donem a l’exterior, amb marques que siguin garantia de qualitat”. I afegeix: “Com a cinquena generació, volem continuar elaborant vins de qualitat que expressin la vinya i el terreny particular del que provenen. Unim tradició i innovació i tenim un compromís ferm de preservar el medi ambient”.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa