VadeVi
Tots els caves Alta Alella Mirgin ja són gran reserva
  • CA
Alta Alella Mirgin

!--akiadsense-->

Amb els beneficis obtinguts amb la venda de la marca Privat, ara fa dos anys i mig, el celler Alta Alella ha fet una inversió de 3 milions d’euros en l’adquisició de 30 hectàrees de vinyes ecològiques i en les infraestructures necessàries per a augmentar l’estoc i poder allargar així la criança dels seus caves fins a convertir-los tots en gran reserva. D’ara en endavant tots els caves Alta Alella Mirgin sortiran al mercat amb una criança mínima d’entre 30 i 42 mesos en ampolla. Amb aquesta inversió, el celler ja disposa d’un total de 50 hectàrees de vinyes, totes elles ecològiques, a Alella.

L’Alta Alella Mirgin Gran Reserva 2015 es presenta al mercat amb una imatge renovada on es vol que la seva etiqueta i el seu packaging parlin del que hi ha dins de l’ampolla. Es vol destacar el seu origen alellenc, amb el terrer de sauló i la seva proximitat al mar que li confereixen la seva marcada personalitat. Com tota la resta de caves AA Mirigin, no porta cap mena de licor d’expedició doncs és voluntat del celler que els seus caves expressin amb tota naturalitat les característiques del seu terrer i de l’anyada. A diferència de la resta de caves de la família Alta Alella Mirgin, aquest es presenta amb una ampolla estàndard.

La familia Alta Alella Mirgin està formada per un total de cinc referencies: l’AA Mirgin, AA Mirgin Laietà, AA Mirgin Laietà Rosé, AA Mirgin Opus i l’AA Mirgin Exeo. Aquests dos darrers caves tenen la distinció de Cava de Paratge Qualificat i van ser els primers del sector en sortir al mercat amb la certificació ecològica.

A la seva finca Can Genís, el duet format per Josep Maria Pujol-Busquets i la sava filla Mireia, relleu generacional, preserven el patrimoni vitícola de la regió, recuperant vinyes amb més de 60 anys i plantant varietats tradicionals com la Pansa Blanca i la Mataró.

El celler Alta Alella, propietat de la família Pujol-Busquets Guillén, va facturar tres milions d’euros l’any 2018 amb un creixement del 10% respecte l’exercici anterior. La seva producció de caves és de 180.000 ampolles, de les que n’exporten un 35% a més de 25 països. Per l’exercici 2019 tenen una previsió d’exportació de més del 50% de la producció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa