VadeVi
Tots a una, vins i cuina! Tasta Porrera 2010 ja és història

Tasta Porrera 2010 va oferir als aficionats al vi els millor fruit de les vinyes del poble. La plaça de Catalunya es va omplir de cellers. La ciutadania va poder tastar part de tot allò que té de bo el Priorat, que no és poc si sumen el paissatge, la gastronomia i la gent.

L’associació Cellers de Porrera, formada pels 18 productors de vi que actualment elaboren al poble, va organitzar una nova edició del Tasta Porrera, que s’emmarca en la Festa Major d’hivern 2010. Va ser una experiència reeixida que cada cop té més bona resposta. Ho ha confirmat Dic Duran, del Celler Cooperatiu.

Unes mil persones van passar el dissabte 13 de novembre per la Plaça Catalunya, des de les 11 del matí i fins que va caldre. Durant l’acte també es van degustar els plats de cuina tradicional elaborats pels 5 locals de restauració de Porrera. Paral.lelament, els nens van gaudir d’uns inflables i un contacontes al mateix espai.Les xifres de participació dupliquen les de l’edició anterior -400-500 persones-, fet que s’atribueix especialment al boca a orella i a l’ús de les noves tecnologies, com les webs i el Facebook.

En aquest tast van participar 16 cellers de Porrera, que van posar a disposició de la ciutadania els seus vins de les collites que actualment estan al mercat -i, per tant, moltes d’elles al millor moment per al seu consum-.

Tots els vins tastats es van poder adquirir en un local habilitat a un preu especial (20% descompte).

L’Agrupació de Cellers i l’Ajuntament de Porrera, els organitzadors, han comptat amb la col·laboració dels locals de restauració, la Caçadora, les cases rurals de Porrera, l’associació cultural Lo Cirerer, i el consell regulador de la DOQ Priorat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa