VadeVi
Tres anuncis de cava que conviden a celebrar el Nadal i la vida
  • CA

Que ve Nadal no només ens ho indica el calendari i el fred. Hi ha un altre element que ho referma i té a veure amb l’estrena d’alguns anuncis de caràcter nadalenc. En el món del vi, n’hi ha alguns de llarga tradició, com els de marques de cava que durant molts anys han convidat a celebrar les festes amb bombolles, brindant per ocasions especials…

Tenim entre mans tres anuncis que promocionen el cava i conviden a celebrar Nadal, però sobretot, la vida. Es tracta dels clips que ja s’emeten de Freixenet, Codorníu i de la Denominació d’Origen Cava, i en aquest últim cas, encara hi incorporen un missatge més. “El cava és el convidat ‘essencial‘ per a totes les ocasions”. Així, malgrat que estem davant de la temporada de màxim consum d’aquest vi amb bombolles, des de la DO continuen defensant la desestacionalització i que se’n pugui destapar una ampolla en qualsevol moment.

Us compartim a continuació els tres anuncis que ja circulen per les xarxes i també per televisió.

DO Cava i “el convidat essencial”

‘Celebrem-nos més’, amb Codorníu

“El 91% de les nostres preocupacions mai passaran”, conclou un estudi elaborat per la Universitat de Pennsilvània; i és una dada a la qual s’agafa Codorníu per idear la seva campanya de Nadal. Conviden a “celebrar-nos més’, a gaudir “dels nostres”, demostrant que el més important és focalitzar-se en les coses positives del dia a dia. I tot plegat, amb la Primavera de Vivaldi com a fil musical. Aquesta campanya de 2022 l’acompanyen de l’edició especial Codorníu Cuvée 150 aniversari, que rendeix tribut a Josep Raventós.

Freixenet, celebra la vida

“La vida està plena de moments que val la pena gaudir i sabem que un bon moment, si se celebra, es converteix en alguna cosa millor”, diuen des de Freixenet. El missatge està clar: “deixa’t portar i comença a celebrar la vida“, diran com a claim del seu darrer anunci promocional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa