VadeVi
Tretze locals busquen el còctel amb cava que millor representi a Barcelona
  • CA
Còcktails

!--akiadsense-->

El Cocktail Boulevard, el primer festival de cocteleria del Passeig de Gràcia de Barcelona, ha obertportes. Des d’aquest dijous fins el dia 24 de novembre, I les 13 cocteleries que hi participen busquen el còctel fet amb cava que millor representi la ciutat. A més a més, cada un d’aquests locals han preparat propostes amb preus especials, acompanyades d’aperitius.

Barcelona vol ser com Copacabana, Manhattan o Baltimore i tenir el seu propi còctel i s’ha pensat que en aquest ocasió la base havia de ser el cava. Per trobar-lo es triarà a través dels restaurants que hi particpen i en consum a cada un d’aquests locals, i a través d’una enquesta que es farà per les xarxes socials un cop hagi acabat el festival.

Les cocteleries que hi participen són: Sintonia, Mr. Porter, Impur Cocktail Bar, Boca Chica, Santa Eulalia (The Bistrot), H10 Casa Mimosa (El Til·ler), The One Barcelona, Hotel Royal Passeig de Gràcia, Solomillo, Monument Hotel (Hall0 Cocktail Bar), Majestic Hotel & Spa Barcelona (El Bar del Majestic), Claris Hotel & Spa y Mandarin Oriental, Barcelona (Banker’s Bar).

A més a més, fins el dia 24 s’han organitzat tallers de mixologia i tastos per completar l’oferta. Les trobareu seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa