VadeVi
Tretze cellers obren les portes per la Mostra del Vi de l´Empordà

Enguany es posaran a la venda 6.500 jocs de tiquets amb tretze degustacions cadascun, 6 de vins i caves i set de productes d’alimentació, al preu de 8 euros, juntament amb una copa per degustar els vins, que enguany canvia el model per poder degustar els vins amb més qualitat. També estaran presents a la Mostra, cinc establiments de restauració de la ciutat on es podran adquirir a manera de tastets, una interessant varietat de productes d’alimentació.

Dijous dia 8 de setembre, a les 6 de la tarda, a la Rambla lectura del pregó que inaugurarà la Mostra del Vi d’enguany, a càrrec de la sommelier Montse Velasco, Nas d’or 2011.

El divendres dia 9 de setembre a les 7 de la tarda a la terrassa del Museu del Joguet de Catalunya, es presentarà el nou celler de l’Empordà, Hugas de Batlle de Colera, i es farà un tast dels vins: Coma Fredosa 2008, Coma Fredosa 2009 i Falguera 2009. El tast serà conduït per l’enòleg del celler HdB, Oriol Guevara.

El diumenge 11 de setembre i coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, a les 10 de la nit a la plaça de l’Ajuntament, audició de sardanes amb la cobla Rossinyolets.

De divendres 9 a diumenge 11 de setembre, coincidint amb la Mostra, tretze cellers empordanesos ofereixen visites i tastos. Els tres dies, tots els cellers participants estaran oberts a les visites en dos horaris, al matí a les 11h i a la tarda a les 18h i els preus de la visita varien des dels que l’ofereixen gratuïta, fins els que cobren 12 euros i ofereixen el tasts de diversos vins del celler.

Es pot consultar el llistat de cellers en el document adjunt que es pot descarregar de l’enllaç “Multimèdies relacionats” que hi ha a la dreta d’aquest text.

Llistat de cellers visitables a la Mostra de Vins de l’Empordà 2011 Llistat de cellers visitables a la Mostra de Vins de l’Empordà 2011

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa