VadeVi
Últim tast preliminar dels Premis Vinari 2015
  • CA

Els Premis Vinari dels vins catalans 2015 han fet escala a Reus, a l’Estació Enològica, per tastar els vins de la DO Tarragona i de la DO Conca de Barberà en la que ha estat l’última parada del periple dels Vinari pel territori.

Tastadors professionals com Núria Barrachina, enòloga del projecte Els 7 magnífics del grup Torres, Anna Casabona, presidenta de l’Associació de Sommeliers de Tarragona o David Escofet, ex sommelier de El Bulli, entre d’altres, examinaran a cegues la seixantena de vins emparats en aquestes dues DO presentats al concurs.

També prendrà part del tast Eduard Gallach, un dels alumnes de Curs de Tast dels Premis Vinari que s’ha fet a Vic i que es va acabar fa una setmana, i dos becaris d’enologia en pràctiques a la seu de l’Incavi a Reus. Serà per a tots tres una activitat formativa; i tot i que tastaran els vins i emplenaran les fitxes corresponents, les seves puntuacions no seran tingudes en compte de cara a la classificació dels Premis Vinari.

Amb aquest tast s’acaba la fase preliminar que en aquesta tercera edició dels Premis Vinari s’han realitzat a tot el territori català per tal de donar més protagonisme a les zones de producció.

Els vins que superin aquesta fase passaran al tast final que es farà a Rubí el mes de setembre. I la culminació dels Vinari arribarà a principis d’octubre amb la gala final en la que es lliuraran els Premis Vinari 2015.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa