VadeVi
Últims dies per visitar el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní
  • CA

Aquest proper diumenge, 30 de maig, serà el darrer en qupe es podran visitar tant els elements festius de Sant Sadurní d’Anoia com el Centre d’Interpretació del Cava en el seu format actual. Dimarts que ve, primer de juny, començaran els treballs de renovació del CIC Fassina, que romandrà tancat fins el mes de setembre.

El Centre d’Interpretació del Cava, situat a l’edifici històric de la Fassina de Can Guineu, va ser inaugurat totalment el juliol de 2012, tot i que ja funcionava de l’any anterior. Un cop transcorreguts deu anys, l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia s’ha proposat renovar completament el seu discurs museogràfic, tot aprofitant l’avinentesa que el municipi és un dels 14 que han estat seleccionats pel projecte Penedès 360º, liderat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès i cofinançat pels fons FEDER, per dur-hi a terme actuacions. És per això que fins la reobertura, que es preveu que sigui a partir del dia 15 de setembre, el Centre d’Interpretació romandrà tancat al públic. L’Oficina de Turisme i la botiga, però, continuaran obertes en el seu horari habitual.

El projecte de renovació del Centre d’Interpretació, que reobrirà amb el nou nom de CAVACENTRE, ha estat redactat per Grop Exposicions i Museografia, arran de la convocatòria d’un concurs públic l’any 2019, l’executa l’empresa STOA. L’objectiu és aportar un concepte museogràfic completament nou, un espai per a l’aprenentatge, el joc, la cultura, sempre amb el cava com a centre neuràlgic i fil conductor però que sigui apte i d’interès per a diferents tipus de públic. El nou centre complementarà l’elevada oferta turística privada i els altres recursos museogràfics que ja hi ha tant a Sant Sadurní com a la resta del Penedès, i continuarà convivint amb el servei de punt d’informació turística de la recepció de la Fassina de Can Guineu i amb les diverses activitats que es fan al Celler Gran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa