L’activitat inclou un tast dels vins del celler baronia del Montsant i un aperitiu Foto: El Brogit Guiatges

Cellers Baronia del Montsant i El Brogit Guiatges han iniciat la segona aventura conjunta a la població de Cornudella de Montsant. Una iniciativa pensada per a aquelles persones interessades en el senderisme, la comarca del Priorat, els vins de la D.O. Montsant i sobretot l’aventura.

Es tracta d’una excursió a peu fins a les vinyes on es desenvoluparan jocs i endevinalles per arribar a descobrir un tresor soterrat entre les garnatxes de la finca. Tota una experiència on petits i grans gaudiran d’una bona estona i alhora d’un aprenentatge sobre el fabulós món del vi.

Primerament, els guies del El Brogit Guiatges mostraran el camí per arribar fins a l’ermita de Sant Joan del Codolar, una ermita que es troba situada als peus de la serralada del Montsant i que destaca per la bellesa del seu entorn paisatgístic. Seguidament s’iniciaran els jocs que guiaran al grup cap a les vinyes de Garnatxa, propietat de Cellers Baronia del Montsant.

Un cop allí, els participants hauran d’enginyar-se-les per arribar a descobrir què amaguen els ceps de la finca tot encertant les endevinalles i els jocs relacionats sempre amb el món del vi. La persona o les persones que arribin a descobrir-ho s’emportaran el tresor com a recompensa del seu esforç. Finalment i per acabar la magnífica jornada, el grup farà una última parada al celler per tal de tastar tots els vins i conèixer tots els processos d’elaboració d’aquests.

A la recerca del tresor de garnatxa és una activitat pensada per a tothom que desitgi gaudir d’una experiència divertida en un entorn increïble i uns vins espectaculars.

La data de l’activitat està prevista pel diumenge 4 de novembre de 9:00-14:00h i el preu és de 25 euros pels adults i de 15 per als nens i inclou un aperitiu.

Informació i reserves:

laura@baronia-m.com

667.666.067

guiatges@elbrogit.com

689.006.199

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa