El propers 15 i 16 de febrer, la seu del Consell Comarcal del Priorat acollirà unes jornades sobre creació d’experiències enoturístiques. La primera sessió, de sensibilització, se centrarà, per mitjà del debat i la participació, en analitzar tot el que envolta el món del vi i l’enoturisme. La següent sessió, a mode de taller, pretén donar a conèixer com desenvolupar productes enoturístics i definir estratègies de promoció i comercialització.

Aquest cicle de jornades, la inscripció a les quals és gratuïta, està pensat per als professionals del sector turístic i enològic. Per a formalitzar les inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina d’Informació i Turisme del Priorat, al 977 83 10 23 o a oit@priorat.cat. Per a qualsevol consulta: Oficina Tècnica País del Vi, al 977 39 48 84 o a info@paisdelvi.com.

Les jornades de Creació d’Experiències Enoturístiques estan organitzades pel Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i Oci a les Comarques de Tarragona, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional i l’Associació País del Vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa