VadeVi
VADEVI.cat crea una Agenda del vi i el cava català

Amb l’objectiu de facilitar la difusió del vi català i d’esdevenir un recurs útil tant per als professionals com per als aficionats del món del vi, el VADEVI.cat posa en marxa una Agenda d’activitats relacionades amb el vi i el cava català.

A partir d’ara, els lectors del VADEVI.cat tindran a la seva disposició un recull de les principals activitats que hi ha previstes arreu del país relacionades amb el sector vitivinícola català. L’objectiu d’aquesta agenda és, a la vegada, dotar al sector d’una eina útil que permeti evitar solapaments entre diferents activitats.

L’agenda, que durant les properes setmanes ha d’anar ampliant prestacions es publicarà, de moment, sobre un fons negre a la columna dreta del VADEVI.cat.

Qualsevol celler, restaurant, denominació d’origen, etc. que desitgi que les seves activitats figurin en aquesta agenda, pot fer arribar la informació a redaccio@vadevi.cat indicant el títol de l’activitat, el dia, l’hora i el preu. Si alguna activitat és cancel·lada o posposada, preguem que aviseu amb antel·lació.

Així mateix, i a causa de la gran quantitat d’activitats que es programen mensualment a Catalunya, el VADEVI.cat no es pot fer responsable d’avisar puntualment de l’anul·lació o variació de dates i/o horaris de totes les activitats que apareixen a l’agenda.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa