VadeVi
Vadevi.cat entra en les cent webs més llegides

Vadevi.cat ha entrat, per primera vegada, en el club de les cent publicacions més llegides en català, segons publica Alexa, una agència internacional que mesura el rànquing de totes les webs del món. Concretament, Vadevi.cat es col·loca en el lloc número 83, amb un creixement espectacular respecte l’anterior onada, tal i com es desprèn de les xifres que ofereix Catalexa.com. Des de la seva aparició, a principis d’aquest any, el diari dels vins catalans ha anat escalant posicions fins convertir-se en la referència principal del sector vitivinícola d’aquest país i en mitjà de consulta obligada per part dels afeccionats i consumidors.

En aquest sentit, les dades oficials de la consultora Nielsen indiquen que Vadevi.cat va acumular 2.204 navegadors únics al llarg del mes de setembre, amb un total de 4.499 visites i fins a 12.694 pàgines vistes, una xifra que equival a les informacions consultades pels lectors. Uns números que certifiquen que aquest diari s’ha situat al capdavant de la premsa especialitzada en aquest sector a Catalunya.


Els continguts de VADEVI.cat es renoven diàriament i permeten seguir totes les novetats sobre els vins catalans FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa