El celler d’Albert Costa i Lluís Llach traurà al mercat el seu primer vi ranci un projecte que l’equip tècnic tenia en ment des de fa anys.

Serà un vi ranci fet amb un cupatge de bótes velles que de moment només han pogut tastar alguns amics íntims del celler.

A Vall-Llach hi havia unes bótes velles, una de 1927, una de 1935 i una tercera de 1946, les més antigues, i algunes més d’anyades posteriors que havia custodiat la tieta àvia de Lluís Llach, a la vila de Porrera.

Amb elles, s’ha elaborat aquest nou vi i s’estan fent els tràmits necessaris per poder embotellar-lo i comercialitzar-lo.

Un vi que fa il·lusió

Albert Costa, enòleg en cap del celler i copropietari del celler ha confirmat a VADEVI.cat que aquest llançament serà una les novetats més destacades de l’any i assegura que estan molt contents d’haver aconseguit aquest cupatge tan especial.

Un dels primer que l’ha pogut tastar és el sommelier de Can Roca, amic personal de Costa, i n’ha parlat meravelles, “això sí, encara en la intimitat”, diu Costa.

Aquest vi ranci arriba en un moment bo. A més de la bona acollida d’aquests tipus de vins entre els consumidors, cal recordar que Luís Gutiérrez, el corresponsal d’Espanya de Robert Parker, va valorar molt bé els vins rancis del Priorat en l’última edició de Llista Parker. Alguns amb 100 punts.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa