VadeVi
Vallformosa reuneix més de 470 viticultors a la 25a Trobada de Proveïdors
  • CA
Trobada de proveïdors de Vallformosa
Trobada de proveïdors de Vallformosa

!--akiadsense-->

Vallformosa ha reunit a més de 470 proveïdors i les seves famílies en la tradicional Trobada de Proveïdors, que ha arribat ja a la seva vint-i-cinquena edició. L’acte es va obrir amb una xerrada informativa on es van exposar les característiques tècniques de la propera verema, que es presenta amb gran qualitat. En aquesta xerrada es van exposar les noves tècniques de fertilització en l’agricultura de secà, a càrrec dels germans Joan i Sergi Torrents, de l’empresa Fertiadvisors.

Vicenç Vidal, conseller executiu de Vallformosa, va remarcar el paper clau dels viticultors a l’estructura de la companyia, i va destacar el fet que “hem d’arribar a l’excel·lència en els nostres elaborats i, per tant, la qualitat del raïm és essencial”. Vidal va anunciar que aquesta propera campanya augmentaran la compra de raïm ecològic.

Per la seva part, el director tècnic del celler de Vallformosa, Xavier Pons, va posar l’accent en destacar que l’estat sanitari de les vinyes és molt bo, i va posar damunt la taula “la tendència de la societat cap a un món més sostenible, responsable i ecològic”. Pons va posar èmfasi en la importància de la viticultura ecològica i el respecte cap al medi natural, advertint sobre el perill que suposa la disminució dels insectes pol·linitzadors. El director tècnic també va destacar els nous serveis que s’ofereixen als viticultors a través del nou enginyer agrònom, Lluís Coll.

Josep Graells, president de Vallformosa es dirigeix als viticultors en la trobada de proveïdors
Josep Graells, president de Vallformosa es dirigeix als viticultors en la trobada de proveïdors

!--akiadsense-->

El president de Vallformosa, Josep Graells, va reforçar el missatge de la importància que els viticultors tenen en la cadena de valor de la companyia i la decidida aposta pels productes elaborats amb raïms obtinguts a partir de l’agricultura ecològica.

Finalment i per tancar l’acte es van fer entrega dels premis a les millors collites del 2018. Dins la categoria de varietats blanques, Joan Via i Joan Maria Oliver van ser els guanyadors i en la categoria de negres van ser Montserrat Romagosa i Agrícola Rovira Carbonell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa