Aquest proper divendres 23 de setembre s’estrena una nova proposta que enllaça els vins catalans amb les festes de La Mercè. La Barra de Vins Catalans de la Mercè obrirà portes als Jardins del Palau Robert de Barcelona i permetrà viatjar a través de Catalunya a través dels vins que s’hi fan. Una acció que complementarà un programa farcit d’exposicions, concerts i altres esdeveniments que tindran lloc en aquest punt neuràlgic de la ciutat de Barcelona durant els dies de la festa major de la patrona de Barcelona.

La Barra de Vins Catalans de la Mercè serà un espai on tastar i descobrir vins catalans de diferents varietats i elaboracions i conèixer les principals característiques i territoris de les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya. Organitzada per l’INCAVI amb el suport del Palau Robert, estarà oberta divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre, de 12 a 20 hores; excepte divendres al vespre, que tancarà a les 22 hores.

L’espai s’ha dissenyat per esdevenir un lloc on fer una pausa i gaudir d’una copa de vi mentre es gaudeix de les Festes de la Mercè de Barcelona o de les activitats que el Palau Robert ofereix durant aquests dies festius.

Cartell promocional de la nova iniciativa per promocionar el vi català

El Pla Estratègic #Horitzó2025

Aquesta acció s’emmarca en el nou Pla Estratègic de l’Institut Català de la Vinya i el Vi #Horitzó2025, dins l’àmbit de la promoció que es defineix, entre d’altres, per un programa d’accions que han de permetre potenciar el reconeixement del vi català, i que tindrà en compte nous moments de consum i diferents públics amb activitats repartides al llarg del temps. En aquesta nova estratègia, Barcelona es converteix en un punt estratègic on hi tindran lloc diferents esdeveniments al llarg de l’any. 

Més notícies
La Consellera Teresa Jordà i Alba Balcells han presentat el nou Pla Estratègic de l'INCAVI

El pla estratègic de l’INCAVI repensa l’entitat i detalla 23 nous projectes

Algunes accions previstes ja s'han posat en marxa aquest 2022 | L'entitat de la vinya i el vi de Catalunya s'ha marcat l'horitzó l'any 2025
:  - Mobile

Al 2020 no hi haurà Mostra de Vins i Caves de Catalunya per la Mercè

Des de l’INCAVI i PRODECA es treballa per organitzar altres activitats durant la tardor arreu de Catalunya per difondre els vins catalans
:  - Mobile
Seu de l'INCAVI a Vilafranca del Penedès | INCAVI

L’INCAVI defineix els objectius estratègics per aquest 2022

La presentació del nou pla estratègic i el desplegament de la llei de la vitivinicultura seran els dos eixos més rellevants
:  - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gironí. a setembre 14, 2022 | 08:50
    Gironí. setembre 14, 2022 | 08:50
    A causa de la filoxera, es van perdre les vinyes catalanes i s'oblidà l'art de fer bon vi. Sortosament s'està recuperant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa