La primera urna

!--akiadsense-->

Més d’un centenar de cellers catalans han signat aquesta setmana un manifest a favor de la celebració del referèndum aquest diumenge 1 d’octubre.

Amb la participació de cellers de totes les 12 Denominacions d’Origen que hi ha a Catalunya (Alella, Catalunya, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona i Terra Alta), els responsables dels cellers emplacen a tota la ciutadania a participar en el referèndum de l’1 d’octubre i a respectar-ne els resultats.

En el document remaquen que el referèndum “és l’única forma democràtica per dirimir si la societat catalana desitja esdevenir un estat propi independent o seguir dins l’Estat espanyol”

El manifesta defensa la participació activa de la ciutadania i recorda que és el poble de Catalunya qui ha de prendre aquesta decisió.

D’aquesta manera els representants d’aquest centenar d’empreses volem mostrar el seu suport a totes les iniciatives que defensin “la participació activa de la ciutatdania en les preses de decisions”.

Trobareu el manifest i els sotasignants aquí.

Nou comentari

Comparteix