Aquest divendres pels volts del migdia ha tingut lloc l’estrena del que serà, durant tota la temporada d’hivern, una secció fixa sobre vins i gastronomia al programa El Matí a Ràdio Estel. Vadevi portarà les principals novetats del vi català a les ones, parlant d’actualitat, propostes i experiències que apropin una mica més el dia a dia d’aquest sector a totes les cases del país.

Verema del Cava
La Verema del Cava assoleix xifra rècord de cellers participants aquest 2022 | AECAVA

L’estrena, amb les Festes de Verema

L’estrena ha coincidit amb els darrers minuts de la penúltima hora de la recent estrenada temporada del magazin del matí. Avui, la secció ha girat entorn a l’actualitat dels Premis Vinari, avançant-nos a la jornada de tast definitiu de la desena edició del concurs de vins catalans, prevista per dilluns 12 de setembre, i ha introduït tot un seguit d’activitats que conviden a viure la verema en primera persona.

Que sí la recent inaugurada Festa de la Verema a Alella, o la Festa de la Verema a l’Antiga que tot just té lloc aquest dissabte a Poboleda o altres programes farcits d’experiències relacionades amb la collita del raïm que omplen territoris com Tarragona o el Pla de Bages. Tot un conjunt d’activitats aptes per a tot tipus de públic de les quals es pot gaudir arreu del territori vinícola català.

Anna Gual, cap de comunicació de l’AECAVA, ha participat uns minuts presentant la ‘Verema del Cava‘, que tot just enguany ha registrat el major nombre de cellers, setze, que obren les portes coincidint amb aquests dies de verema.

La periodista Mercè Raga presenta ‘Els Matins de Ràdio Estel’

El Matí, amb Mercè Raga

La secció ‘Vadevi, vins i gastronomia‘ tindrà cabuda al programa cada divendres entre les 11:45h i les 12:00h del migdia a Ràdio Estel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa