VadeVi
El vi torna a la tele amb el programa “País de Vins”
La capçalera del nou programa de vins de la Xarxa de Comunicació Local
La capçalera del nou programa de vins de la Xarxa de Comunicació Local

!--akiadsense-->

País de Vins és el títol del nou programa que aquest dissabte s’estrenarà a la Xarxa de Comunicació Local. Es tracta d’una coproducció de Penedès Televisió i TAC12, amb el suport i assessorament de l’INCAVI, la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i la participació d’una desena de televisions locals.

Presentat per Toni Comas i Maria Bassegoda, el programa compta amb la presència de representants de diversos sectors relacionats amb el vi a casa nostra, des d’elaboradors, viticultors, agents de turisme, comunicadors o sommeliers, que a cada capítol conversen, en format tertúlia, al voltant d’un aspecte relacionat amb el món del vi català.

País de Vins permetrà també fer un viatge per totes les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya, amb entrevistes i reportatges sobre el terreny per donar a conèixer les singularitats de cada zona i la diversitat i qualitat dels seus vins.

Són 6 capítols de 27 minuts de durada que s’emetran els dissabtes i diumenges a les 21h del vespre, els dies 19, 20, 26 i 27 de desembre, i 2 i 3 de gener i es podran recuperar seguint aquest enllaç.

Aquest programa forma part de la campanya que ha engegat l’INCAVI amb la finalitat de difondre els valors i les qualitats del vi amb denominació d’origen elaborat a Catalunya per tal d’incentivar el seu consum, també durant els festes de Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa