El proper dimecres 15 de desembre, a dos quarts de dues, es presentarà Fastvínic, un nou espai on es retrà homenatge al plat català per excel·lència: l’entrepà.

La proposta gastronòmica és del xef de Monvínic, Sergi de Meià, que pretén oferir els millors entrepans de la ciutat, amb les qualitats dels millors productes catalans de proximitat, ecològics i sostenibles, així com amanides, fruita, postres dolces, brioixeria artesana, cafè, refrescs i sucs naturals ecològics.

L’oferta es complementa amb un autoservei de vins catalans a copes seleccionats per l’equip de sommeliers de Monvínic.

La jornada comptarà amb la presència de Sergi Ferrer-Salat, propietari de Monvínic i Fastvínic, Alfons Tost, interiorista dels locals, Sergi de Meià, el xef i Cèsar Cánovas, sommelier i co-director de Monvínic, al carrer de la Diputació, 251 (entre Rambla Catalunya i Balmes).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa