Vi i música brinden a la Masia Baldús de Jané Santacana

La pianista Alba Solé i la violinista Aïna Roigé van interpretar peces de Xavier Montsalvatge, Conrad Setó i Antonin Dvo?ák. Foto: Joan Nebot

El dissabte 9 de juny, a la Masia Baldús del celler Jané Santacana es va celebrar una vetllada en que es van harmonitzar peces musicals de Xavier Montsalvatge, Conrad Setó i Antonin Dvo?ák, amb els vins i caves elaborats al celler de Santa Fe del Penedès, en un acte que va comptar amb el ple recolzament de l’ajuntament d’aquesta localitat.

La interpretació musical va anar a càrrec de la pianista Alba Solé i la violinista Aïna Roigé, en un acte conduït pels periodistes Lluís Montserrat i Joan Nebot, director de VADEVI.CAT.

Montserrat va introduir els assistents en l’univers musical dels compositors i peces musicals seleccionades, i Joan Nebot va fer una introducció al tast de vins i una descripció dels vins i caves que es van degustar i combinar amb la música.

La benvinguda i la cloenda de l’acte van anar a càrrec de l’alcalde de Santa Fe del Penedès, Jordi Rius, que es va adreçar als més de 100 assistents i va anunciar que “aquest ha estat el primer d’una sèrie d’activitats culturals que es desenvoluparan als baluards o patis de les masies dels cellers elaboradors de vins i caves de Santa Fe”.

En l’acte, que va començar cap a les vuit del vespre i es van perllongar fins passades les deu de la nit, es van poder escoltar les peces Lullaby, de Xavier Montsalvatge, que es va harmonitzar amb el vi Baldús Blanc Novell 2011; la Petita Suite de Conrad Setó, que va anar acompanyada del cava Jané Santacana Brut Nature Reserva, i les peces romàntiques d’Antonin Dvo?ák, que es van combinar ambel cava Baldús Brut Nature Gran Reserva.

Nou comentari