Vicenç Villatoro conversa «Vis à Vis»

El president de l'Institut Ramon Llull i escriptor xerrada amb els socis del club TR3SC

Vicenç Villatoro farà una xerrada amb la companyia dels vins del celler Clos Galena. Foto: VADEVI.cat

El proper 17 de gener, la sèrie de trobades Vis à Vis organitzades pel TR3SC comptarà amb la intervenció de Vicenç Villatoro, que acaba de publicar “Llibre d’actes (1998-1999)” (editorial Base).

L’exdirector general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i president de l’Institut Ramon Llull parlarà amb els socis sobre la cultura i la vida política catalana actuals. El director del Club TR3SC, Miquel Curanta, dirigirà el col·loqui que estarà acompanyat dels vins ecològics Clos Galena presentats per la Merche Dalmau del celler Domini de la Cartoixa.

Sobre el Club TR3SC

El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Arteria promociones culturales, Prometeatre, Telentrada, “El Periódico”, Abacus Cooperativa i la FederacióLlull.

Engegat el 23 d’abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presènciapermanentalsmitjans de comunicació que inclouespais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.cat i “El Periódico”, juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.

Nou comentari