VadeVi
Vilafranca del Penedès impulsa un màster internacional en enoturisme

L’ajuntament de Vilafranca del Penedès i l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona han signat un conveni per a impulsar un màster internacional en enoturisme. Es tracta del primer màster internacional en aquesta matèria que hi ha a l’Estat espanyol.

La primera edició del màster, que serà semi-presencial i anirà destinat a professionals del turisme, del vi, sommeliers, professionals d’administracions públiques i gestors culturals, començarà a l’abril i acabarà al novembre. L’objectiu és potenciar l’enoturisme com a forma de subsistència i de negoci i ajudar a mantenir el paisatge vitivinícola del Penedès. De retruc, segons ha explicat l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, suposa el primer pas per portar estudis universitaris a la ciutat.

La presidenta del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, Maria Dolors Rius, ha destacat durant la signatura del conveni que s’està treballant des de fa dos anys per a posar en marxa el màster. Diferents entitats, associacions i organismes relacionats amb el món del vi i el turisme com l’Incavi, el Vinseum, el Consorci de Promoció Turísitca del Penedès, l’Institut del Cava, la DO Penedès, UVIPE, RECEVIN i ACEVIN, també col·labroren en el projecte.

El màster serà semi-presencial amb dues visites, els dies 3 i 12 de juny, al Penedès per visitar diferents indrets relacionats amb el vi. Té una durada de 300 hores i començarà el proper mes d’abril. L’idioma del curs serà en castellà i el preu de 3.300 euros.


L’Ajuntament de Vilafranca i l’Institut de Formació Contínua de la UB han signat el conveni aquesta setmana FOTO: AJ. VILAFRANCA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa