VadeVi
VINORUM Think, la gran aposta del saló del vi d’Alimentària
  • CA

Intervin, el saló del vi de la fira Alimentaria, es renova aquest any amb la primera edició de VINORUM Think, un espai de reflexió i divulgació que neix amb l’objectiu de convertir-se en el centre neuràlgic del vi, un punt de trobada d’estudi i reflexió que reunirà tot el referent del sector.

Aquest espai que congregarà als principals crítics, nacionals i internacionals, i en el que el vi estatal, en tota la seva amplada, es trobi, es comparteixi i es transmeti. VINORUM Think se celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016 i reunirà a personatges destacats del sector, d’entre els quals destaquen Tom Stevenson, Debra Meiburg, Luis Gutiérrez, Ferran Centelles i el Màster of Wine Pedro Ballesteros. Quatre dies de tastos magistrals, showcookings, taules rodones, conferències i presentacions punteres amb un únic objectiu: estudiar l’estat i potencial del sector vitivinícola i les seves harmonies amb la millor gastronomia.

VINORUM Think comptarà amb un espai privilegiat dins d’Alimentaria, un lloc de reflexió amb independència i privacitat per desenvolupar tota la creativitat. MAHALA/Wine& és la agència responsable de la seva organització i desenvolupament.

40 anys d’Alimentaria

Alimentaria és un dels principals salons d’alimentació, begudes i gastronomia del món i la seva propera edició serà una cita molt especial, ja que coincidirà amb el 40 aniversari de la fira: quatre dècades al servei de la indústria i l’empresa alimentària, acompanyant-la en el seu creixement i en la seva sortida a l’exterior. A la seva última edició va reunir més de 140.000 visitants de tot el món, 3.800 empreses representades i va comptar amb la participació de més de 1.000 companyies internacionals.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa