VadeVi
VINORUM Think, la gran aposta del saló del vi d’Alimentària

Intervin, el saló del vi de la fira Alimentaria, es renova aquest any amb la primera edició de VINORUM Think, un espai de reflexió i divulgació que neix amb l’objectiu de convertir-se en el centre neuràlgic del vi, un punt de trobada d’estudi i reflexió que reunirà tot el referent del sector.

Aquest espai que congregarà als principals crítics, nacionals i internacionals, i en el que el vi estatal, en tota la seva amplada, es trobi, es comparteixi i es transmeti. VINORUM Think se celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016 i reunirà a personatges destacats del sector, d’entre els quals destaquen Tom Stevenson, Debra Meiburg, Luis Gutiérrez, Ferran Centelles i el Màster of Wine Pedro Ballesteros. Quatre dies de tastos magistrals, showcookings, taules rodones, conferències i presentacions punteres amb un únic objectiu: estudiar l’estat i potencial del sector vitivinícola i les seves harmonies amb la millor gastronomia.

VINORUM Think comptarà amb un espai privilegiat dins d’Alimentaria, un lloc de reflexió amb independència i privacitat per desenvolupar tota la creativitat. MAHALA/Wine& és la agència responsable de la seva organització i desenvolupament.

40 anys d’Alimentaria

Alimentaria és un dels principals salons d’alimentació, begudes i gastronomia del món i la seva propera edició serà una cita molt especial, ja que coincidirà amb el 40 aniversari de la fira: quatre dècades al servei de la indústria i l’empresa alimentària, acompanyant-la en el seu creixement i en la seva sortida a l’exterior. A la seva última edició va reunir més de 140.000 visitants de tot el món, 3.800 empreses representades i va comptar amb la participació de més de 1.000 companyies internacionals.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa