Vins El Cep estrena l’any amb web nova i botiga online

Els seus vins i caves es venen ara també a través del seu web que s’ha renovat de dalt baix

Una imatges de la nova web de Vins El Cep

Unes imatges de la nova web de Vins El Cep

Vins El Cep té una cara nova a Internet. Comencen l’any amb una nou web i una nova botiga virtual. Ofereixen, per celebrar-ho, un 5% de descompte en totes les seves compres fins al 31 de gener de 2020 aplicant el codi vinselcep5 al check out de la seva botiga online.

El celler de Sant Sadurní, que treballa sosteniblement amb energies renovables, respectant el medi ambient a la vinya i al celler, ha fet 40 anys en temps de pandèmia. Maite Esteve, viticultora i CEO del celler, assegura que “davant la nova situació, ens hem hagut de reinventar. La venda online ens obre nous horitzons, possibilitats de créixer i millorar el nostre servei, sempre buscant que la feina que fem a la vinya i al celler pugui ser reconeguda pel nostre públic i n’arribi a nous.”

Vins El Cep neix l’any 1980 de la unió de quatre famílies de viticultors veïnes i amigues. Les famílies Carreras, Esteve, Masana i Parera comptaven amb una experiència centenària, amb una arreladíssima tradició agrícola i en la tradició de fer vi a les seves masies. I ara, si la situació ho permet, Vins El Cep prepara una nova i àmplia oferta enoturística.

Nou comentari