VadeVi
Vins i Licors Grau ven un 10% del seu producte per internet
  • CA
Botiga de Vins i Licors Grau a Palafrugell

!--akiadsense-->

Vins i Licors Grau és el projecte d’una família, del Jordi Grau i la Maria Dolors Segarra, que fa 40 anys van decidir professionalitzar allò que des de ja feia un temps feien de forma amateur.

En Jordi Grau s’havia involucrat des de 1966, en el negoci familiar que era un celler al centre de Palafrugell on es repartia i es venia vi a doll. En aquella època es va traslladar a Barcelona per estudiar música i per pagar-se les classes del conservatori comprava caixes de vi a un establiments que portava la família de la Maria Dolors. Agafava aquestes ampolles i les venia a Palafrugell.

L’any 77 aquesta pràctica ja s’havia convertit en un negoci amb cara i ulls. I a més de posar botiga de vins es van convertir en un dels principals distribuïdors de la província de Girona.

Alas anys 90 s’inauguren unes noves instal·lacions on estan actualment però fa poc, pràcticament coincidint amb el 40è aniversari s’han tornat a ampliar.

Un nou espai subterrani de 400 m2 per a presentacions i tastos. Una nova part de la botiga climatitzada on s’hi exposen el vins de gamma més alta i l’ampliació de la vinoteca fins arribar als 1700 m2.

I és que ara mateix a Vins i Licors Grau les xifres amb les que treballen són astronòmiques. Tenen 12.000 referències, en estoc treballen amb 8 milions d’ampolles i en un any venen 12 milions d’ampolles.

Segons Josep Pitu Roca, tenen la botiga de vins més gran del món i malgrat això, un 10% de les seves vendes es fan per internet. De fet el seu vi més car el DRC Romanée-Conti de 2005 que té un preu de 20.827€ es va vendre precisament online.

Ara, la nova generació de la família està disposada a seguir amb aquesta expansió que ha portat a Vins i Licor Grau a ser una referència a les comarques gironines.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa