VadeVi
Vins de Bodegas Vila Corona reben premis a Nova York

La darrera edició dels Finger Lakes International Wine Competition celebrada a l’Hotel Rochester de Nova York, els dies 26 i 27 de març de 2011, ha guardonat amb dos medalles de bronze els vins de la DO Costers del Segre Llabustes Riesling 2010 i Llabustes Merlot, de Bodegas Vila Corona.

FLIWC un dels grans concursos de vins d’Estats Units. La recaptació neta s’entrega a benefici de “Camp Good Days and Special Rimes, Inc” ubicat al cor de la zona vitivinícola de Finger Lakes, Nova York. Aquesta organització sense ànim de lucre es dedica a millorar la qualitat de vida dels nens, adults i famílies que han estat afectades pel càncer i altres malalties que amenacen la vida.

El jurat estava format per 60 jutges nacionals e internacionals representat per sommeliers, educadors, enòlegs, viticultors, escriptors, importadors, distribuïdors i consultors de la indústria d’Argentina, Austràlia, Xile, França, Alemanya, Israel, Itàlia i Nordamèrica.

Els vins van ser tastats a cegues i en total s’han atorgat 2.702 medalles: 1 Millor Chardonnay, 1 Millor Cabernet Sauvignon, 1 Millor Riesling, 1 Millor Icewine, 76 Doble Or, 262 Or, 1.031 Argent i 1.329 Bronze.

Els vins guardonats es van presentar en diferents actes públics desprè del concurs, incloent sopar benèfic a favor del Campament dies bons i moments especials.

Bodegas Vila Corona estan situades a Vilamitjana (Pallars Jussa) en una nau semi soterrada que data del 1993, envoltada de 10 hectàrees de vinya propia, de les quals 7,35 van ser plantades el 1989. Les varietats de raïm blanc són riesling i chardonnay, les negres ull de llebre, garnatxa negra, monastrell, merlot i cabernet sauvignon.


Llabustes Riesling 2010 FOTO: DO COSTERS DE SEGRE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa