VadeVi
Vins i formatges gironins es mariden en el marc del Fòrum Gastronòmic

En el marc del Fòrum Gastronòmic Girona 2011 es va celebrar el Fòrum Ciutat, organitzat per institucions de diferents àmbits i perfils. Més d’un miler de persones van assistir a la II Mostra Rambleja i Tasta, organitzada per l’Associació d’Hosteleria Girona i Radial. Cuiners del col·lectiu Bons Fogons van ser els encarregats de conduir els tallers de cuina per a adults i mainada. També es van oferir degustacions de vins de la DO Empordà.

A la Plaça de la Independència, Òmnium Cultural -que per primer cop se sumava a les activitats del Fòrum Ciutat- va preparar un Maridatge Solidari de Vins i Formatges gironins, amb la col·laboració del Banc dels Aliments de les comarques gironines. Un nombrós públic va participar en aquesta activitat que van realitzar el cuiner Jordi Jacas i el sommelier Carles Portell.

El Fòrum Gastronòmic de Girona va obrir les portes amb molta gent d’arreu dels Països Catalans, Canàries, República Dominicana i Argentina. Una de les característiques d’aquesta edició és que el certamen ha tingut una dimensió més internacional. L’esdeveniment, pel que s’espera que passin unes 30.000 persones, ja va tenir una bona acollida el primer dia de la seva obertura. A les onze del la gent ja feia cua per entrar-hi. Els visitants van poder tastar tota mena de menjar i de beure, i també van poder escoltar ponències, a més de participar en diversos tallers per a tots els gustot i per a totes les edats.


En la Fira de Girona hi ha el Mercat del Vi FOTO: Fòrum Gastronòmic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa