Vins sota les estrelles

Imatge del celler Waltraud, de Torres Foto: Torres

Bodegas Torres organitza el pròxim divendres 17 d’agost la tercera edició de la Visita Nocturna i Vins Estrellats, una passejada nocturna per a gaudir del cel d’estiu. La visita serà dirigida per Carles Shnabel i Rat Parellada, astrònoms responsables de l’Observatori Astronòmic del Garraf.

L’activitat començarà amb una caminada entre vinyes per introduir el cel nocturn, també s’observaran i s’explicaran les estrelles i les constel·lacions relacionades amb la verema i el vi. Tot seguit es farà una degustació de vi i un aperitiu a la Plaça de la Font del Celler Waltraud mentres s’observa el cel estrellat a ull nu i amb telescopi per a poder veure els objectes celestes amb més detall.

Els vins ‘Estrellats’ de Torrres seleccionats per aquesta activitat són Celeste i Celeste Roble amb denominació d’origen Ribera del Duero que tenen en la seva etiqueta una constel·lació present durant les nits de verema. L’esdeveniment s’organitza en aquestes dates tenint en compte la nit de Sant Llorenç, dies en els que es poden contemplar possibles pluges de meteorits.

L’activitat començarà a les 20.30h al Centre de Visites de Pacs. El preu és de 19.50€ i inclou copa de benvinguda, visita guiada, observació de les estrelles, visita al celler Waltraud, degustació dels vins Celeste i Celeste Roble i un aperitiu amb pa tomàquet i embotit. Cal fer reserva prèvia als telèfons 93 817 74 87 i 93 817 75 68 o a visitatorres@torres.es

Nou comentari