VadeVi
El Vinseum convoca la VI Beca Emili Giralt Raventós, Cultures del Vi
  • CA

!–akiadsense–>

Amb aquesta beca el museu vol fomentar la implicació del sector del vi amb la cultura alhora que potenciar la imatge de VINSEUM com a punt de referència nacional i internacional pel que fa a la recerca i la difusió del coneixement sobre les cultures del vi.

La dotació de la beca és de 3.000€ gràcies a la col·laboració de Fundació Privada Mútua Catalana. El jurat de la present edició està integrat pels següents membres:

  • Sr. Ramon Marrugat Cuyàs, filòleg i membre del Patronat de la Fundació Privada Mútua Catalana, que actuarà com a president del jurat.
  • Sr. Antonio López Estudillo, professor d’Història i Institucions Econòmiques a la Universitat de Girona i membre del Centre de Recerca d’Història Rural.
  • Sr. Jordi Diloli Fons, professor del Departament d’Història i Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili.
  • Sr. Jordi Planas Maresma, professor del Departament d’Història Econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial a la Universitat de Barcelona.
  • Sra. Isabel Santaulària Capdevila, professora de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida.

A aquesta beca convocada pel VINSEUM amb la col.laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana i el suport de la Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida i Universitat Rovira i Virgili, només hi poden optar projectes de recerca redactats en català. El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 8 de novembre de 2019. Les bases de la convocatòria es poden descarregar a www.vinseum.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa