Vinyes Domènech amb el Dia Internacional de la Garnatxa

El celler de la DO Montsant oferirà tastos gratuïts dels seus vins a botigues i restaurants. Vadevi.cat s'afegeix a la celebració amb un sorteig d'ampolles de vi

El Dia Internacional de la garnatxa se celebra el proper divendres 21 de setembre. Foto: VADEVI.cat

Vinyes Domenech un dels màxims promotors de la varietat de raïm autòctona garnatxa al nostre país, ha organitzat dins del II Dia Internacional de la Garnatxa, que se celebra el proper dia 21 de setembre organitzat per Grenache Symposium amb actes arreu del món, una sèrie d’accions per difondre la varietat mediterrània per excel·lència amb col·laboració amb els xefs, sommeliers i professionals dels principals restaurants i botigues especialitzades de Catalunya.

Durant aquest dies els clients que visitin les vinoteques que hi participen, podran gaudir del tast d’una copa d’un vi de garnatxa a escollir entre la garnatxa blanca “Rita”, el “Bancal del Bosc” i el “Furvus”, acompanyats del full explicatiu de l’arrelament d’aquesta varietat al nostre territori i de les seves singularitats.

Al mateix temps els xefs i sommeliers dels restaurants participants al Grenache Day convidaran als seus comensals a una copa d’un vi de garnatxa de Vinyes Domenech, maridada amb una tapa.

A més a més, Vinyes Domènech convoca una passejada amb places limitades per les seves vinyes velles de garnatxa peluda i un tast de les millors garnatxes del món en mig d’un entorn natural únic.

Amb aquestes accions el celler preten contribuir a donar a conèixer encara més la garnatxa, i agraïr a tots els col·laboradors i participants el seu suport.

La llista de botigues i restaurants que participaran a l’acció està encara per completar, però ja han confirmat la seva col·laboració les botigues Colmado Quílez , Celler Florida , Can Dani , Celler Cosme i els restaurants Granja Elena , Dos Cielos , Can Bosch (Cambrils) i Cinc Sentits .

El llistat s’anirà actualitzant conforme es vagi concretant els establiments que s’adhereixen a l’acció. A més, VADEVI.cat se sumarà amb la celebració del dia de la garnatxa amb un sorteig d’ampolles de vi Vinyes Domènech. Properament publicarem les bases del concurs.

Nou comentari