Vox celebra els resultats a Andalusia amb cava català

El partit d’extrema dreta, que no amaga la seva animadversió per Catalunya, ha servit el Reserva de la Família de Juvé & Camps a la seva seu electoral a Sevilla aquest diumenge

El cava de celebració de Vox a la seu electoral de Sevilla a l'Hotel Ayre

El cava de celebració de Vox a la seu electoral de Sevilla a l’Hotel Ayre | Q. S.

Vox que no tenia representació electoral ha aconseguit treure 12 diputats al Parlament andalús en les eleccions d’aquest diumenge. I per celebrar aquests resultats ha utilitzat cava català.

El partit que ha proposat entre d’altres coses la suspensió de l’autonomia catalana i la supressió del cos del Mossos d’Esquadra, ha celebrat el suport popular amb el Reserva de la Família de Juvé & Camps.

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha afirmat publicament que “res que no passi per la suspensió de l’autonomia sine die, la il·legalització dels partits separatistes i el tancament de TV3, solucionarà la qüestió catalana”.

No està clar doncs, si ha estat un error o un homenatge tenint en compte que la majoria d’analistes politics afirmen que la postura de Vox respecte a la qüestió Catalans ha estat clau per aconseguir aquest increment de popularitat.

Comentaris

    jordi 3 de Desembre de 2018 10:33
    Madre miaaaa, como estáis de mal

Nou comentari