Vuit propostes de Freixenet

L'empresa de Sant Sadurní d'Anoia presenta de cara al pròxim Nadal una col·lecció de Cuvées de Prestige adaptada a tot tipus de gastronomia

Propostes nadalenques de Freixenet

Acabat l’estiu les grans empreses cavistes comencen a donar a conèixer les seves propostes per a la propera campanya nadalenca. En aquest sentit, Freixenet ha fet una proposta de vuit grans caves, una colecció de Cuvées de Prestige adaptada a tot tipus de gastronomia.

La proposta nadalenca comença amb el Freixenet Casa Sala, elaborat al nou celler biodinàmic Casa Sala i pensat per maridar peix, marisc, arros, pastes i carns de tot tipus. Seguidament hi ha el Reserva Real, indicat per a aperitius, entrants freds, peix fumat, verdures i amanides. Altres productes són el Cuvée D.S. 2006, per a amanides, verdures, peixos i marisc; la Malvasía 2001, per a pastissos i reposteria; el Trepat 2009 per a amanides i verdures i recpetes amb nata, arros i ou; el Monastrell – Xarel·lo 2009, per a receptes amb tomàquet i pasta, caça i aus; l’Elyssia Pinot Noir, per a paeritius i formatges; i l’Elyssia Gran Cuvée, per a sopes i cremes.

Els preus de les propostes nadalenques de Freixenet oscil·len entre els 12 i els 38 euros.

Nou comentari