WineBS

!--akiadsense-->

La Wine Business School, amb seu a l’edifici de l’Enològica, presenta una nova edició de l’activitat Fem un Tasta Vins, el proper dissabte 2 de febrer, en el marc del Post Grau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles que s’hi està impartint.

En les dues edicions anteriors d’aquesta activitat hi ha participat una setantena de persones i les avaluacions han pogut ser aplicades en algun cas real, un fet que des de la direcció de la WINEBS es valora especialment. “És important rebre i valorar totes les avaluacions rebudes, perquè l’opinió no ha de venir només de persones expertes. El públic consumidor pot fer moltes aportacions. Per això animem a participar-hi, tastar els vins proposats i escoltar el que els 4 equips d’alumnes han treballat”, comentava la directora de la WineBS, Ester Garcia.

L’activitat es presenta com una fira, on els alumnes, en quatre equips, presentaran el seu producte i tècniques de venda. L’activitat tindrà lloc de 10 a 13h, en franges horàries d’una hora, i les inscripcions, gratuïtes, s’han de fer a través de la web de WINEBS.

Els alumnes del curs posaran en pràctica els aprenentatges realitzats en el mòdul de gestió d’empresa vitivinícola amb especial incidència en el mòdul de Màrqueting. El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, destacava el treball d’aquesta activitat i el projecte formatiu global de la Wine bs i l’Escola d’Enoturisme. “És una activitat real i divertida, una oportunitat de tastar els coneixements per part del públic, i una experiència dinàmica per als alumnes”, assenyalava.

Per al regidor de Promoció Econòmica, l’aposta de l’Ajuntament de Vilafranca per la formació en el sector ha estat un “encert, com demostra la xifra de 2.100 persones que han passat per aquest edifici en els 4 anys de trajectòria. Al territori estem convençuts del potencial del sector enoturístic, però calia formació”.

Precisament en aquest sentit s’han presentat les dues noves formacions de la WINEBS que properament s’impartiran al centre: Com començar a exportar i Canvi Climàtic, riscos i oportunitats per al sector vitivinícola. Les inscripcions estan obertes i es poden fer seguint aquest enllaç.

Nou comentari