VadeVi
Xavi s’estrena al Camp Nou amb els millors vins catalans a la Llotja
  • CA

Aquest dissabte 20 de novembre, la Llotja presidencial del Futbol Club Barcelona servirà un cop més els millors vins de Catalunya.

Després d’una primera experiència coincidint amb el partit entre el Barça i el Dinamo de Kiev, on hi va participar Família Torres -que va servir el millor vi de l’any, el Purgatori 2017- i el celler Carles Andreu -amb el seu Brut Nature 2017, el Gran Vinari Escumós de 2021-, aquest proper partit dos nous cellers guardonats als Premis Vinari podran presentar i deixar tastar els seus vins a totes aquelles persones que passin per la llotja mentre l’equip local s’enfronta al RCD Espanyol.

Es tracta d’un celler del Penedès i un de la Terra Alta, Aymar i el Celler Clua, que portaran respectivament un vi escumós i un vi negre negre guardonats al concurs de vins de Catalunya.

AYMAR servirà el millor escumós 2020, el Reserva Única 2013, que surt al mercat com a Clàssic Penedès (DO Penedès); i el celler Xavier Clua, oferirà el Mil·lennium 2017, un DO Terra Alta, mereixedor de medalla d’or aquest 2021 i que es va endur el guardó a millor vi català, amb l’anyada 2011, en la segona edició del certamen.

El derbi que enfronta Barça i l’Espanyol es jugarà a partir de les 21:00h de la nit i serà el primer que veurà assegut a la banqueta blaugrana el nou entrenador Xavi Hernández.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa