La llotja presidencial del FC Barcelona ha destinat un espai per als guanyadors dels Premis Vinari, coincidint amb el partit -decisiu- que va enfrontar el Barça amb el Dinamo de Kiev. D’aquesta manera la Junta directiva i els convidats han pogut tastar el Gran Vinari d’Or 2021 -Purgatori 2017, de Família Torres-, així com el Carles Andreu Brut Nature 2017, Gran Vinari Escumós d’enguany, tot això en l’entorn gastronòmic del restaurant Xerta, distingit amb una estrella Michelin. Al final, una bona manera de celebrar la victòria del FC Barcelona sobre l’actual líder de la lliga ucraïnesa (1-0, gol de Gerard Piqué), un resultat que obre les possibilitats de classificació del Barça per a la pròxima fase de la Champions League.

D’entre tots els personatges que es van acostar a fer un tast, potser el més singular va ser Dani Alves. El futbolista brasiler, considerat el millor lateral de la història del Barça, és al centre dels rumors sobre una possible reincorporació al club que presideix Joan Laporta. De fet, Alves es va interessar pels vins catalans i fins i tot va brindar pels “millors” (així, en català) amb una copa de Purgatori a la mà.

Els Premis Vinari i el FC Barcelona han obert una línia de col·laboració per promocionar conjuntament els millors vins catalans, amb iniciatives conjuntes que s’aniran desplegant al llarg del pròxims mesos. En aquest sentit, els guanyadors dels Vinari tindran presència singularitzada a diversos partits destacats del FC Barcelona.

Els Premis Vinari, a la Llotja del Camp Nou | Vadevi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa