Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards (BRIBA) tornen aquest 2022 per continuar premiant la qualitat dels escumosos rosats, alhora que fomentar-ne el coneixement, la difusió i estimular-ne el consum responsable, tot vinculant-los amb el caràcter i els atributs de la ciutat de Barcelona.

Els escumosos rosats són símbol d’alegria, festa i gastronomia. Vins amb glamour, ideals per les reunions socials, solemnes per les celebracions i romàntics en la intimitat. Barcelona, per la seva banda, és un dels centres turístics, econòmics, firals i culturals més importants del món. Ciutat oberta, cosmopolita, moderna, i capital gastronòmica mundial, és el millor aparador per mostrar al món els millors vins escumosos rosats.

El BRIBA 2022 qualificarà un cop més les bombolles rosades provinents de totes les zones de producció del món, partint del principi de l’anonimat absolut de les mostres que es tastaran i avaluaran completament a cegues.

El concurs

Dijous 9 de desembre s’han obert les inscripcions al concurs. S’hi accepten exclusivament els vins escumosos rosats que hagin estat elaborats seguint els mètodes Tradicional o Champenoise, Charmat o Granvas, i Ancestral, i els elaboradors podran presentar mostres fins a primers d’any 2022.

Totes i cadascuna d’elles seran avaluades per un jurat professional durant el mes de febrer de 2022 a l’espai que Euroselecció WITO té a Barcelona. Els guardons -medalla d’or o plata per categoria i el gran or de l’edició-, es desvetllaran el dia 5 d’abril a Fira de Barcelona, en el marc de la Barcelona Wine Week.

Els guanyadors de la 1a edició dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards
Els guanyadors de la 1a edició dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards

La primera edició del concurs va concedir el gran premi al Montesquius 2018 Gran Reserva Brut Nature. La resta d’escumosos rosats premiats els podeu recuperar aquí.

Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards estan organitzats per Vadevi i són possibles gràcies al suport d’Euroselecció Riedel, Vins i Licors Grau, Suberis Legatus i Gràfiques Varias.

Teniu tota la informació del concurs, en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa